Samsung 4-weg Cassette model

Comfortably cool. Surprisingly still.

Samsung 4-weg Cassette model

De enorm stille Samsung Wind-Free Mini 4-weg cassette warmtepomp verwarmt en koelt in stijl. De cassette is voorzien van de modernste technologieën voor een optimale luchtverdeling. Hierdoor is een ruimte voorzien van een comfortabel en fris binnenklimaat zonder het gevoel van tocht.

Tochtvrije koeling behoudt effectief een comfortabel binnenklimaat, zonder het onaangename gevoel van koude wind. Koele lucht wordt verspreid door 15.672 micro-luchtgaten, zodat de ruimte niet te warm of koud voelt.

4-weg cassette

Samsung

4-weg Cassette model

Bekijk de gehele brochure voor meer informatie

Meer informatie over de Samsung 4-weg Cassette

Stijlvol design

De Wind-Free™ 4-weg Cassette is uitgevoerd met een strak vormgegeven paneel. Door de Wind-Free™ technologie wordt koele lucht door 15,672 microgaatjes in het paneel naar buiten geblazen, zonder hierbij voelbare tocht te creëren.

Individueel instelbare uitblaaslinialen

Met de Wind-Free™ 4-weg cassette is het mogelijk om een ruimte optimaal te verwarmen en te koelen. Om de ruimte snel op temperatuur te brengen, wordt de vier uitblaaslinialen een krachtige luchtstroom uitgeblazen. Deze zijn met de luxe bediening individueel instelbaar, waardoor een ruimte altijd naar wens op temperatuur gebracht kan worden. Dankzij de schuine uitblaaslinialen van de cassette kan de lucht met een groot bereik de ruimte in geblazen worden.

Zeer stille werking

Samsung 4-weg cassettes zijn uiterst stil en daarmee perfect geschikt voor plaatsing in een kantoor- of winkelruimte.

Smart Inverter Technologie

Samsung klimaatsystemen zijn voorzien van de innovatieve, Smart inverter technologie. Deze zorgt ervoor de luchtverplaatsing zelfstandig wordt aanpast aan de omstandigheden. Als de gewenste temperatuur eenmaal is bereikt, dan behoudt het systeem deze door op een lager of hoger niveau door te gaan. Hierdoor wordt ook het energieverbruik op een laag pitje gehouden. Schommelingen in temperatuur zijn zo verleden tijd en kan je genieten een optimaal comfort met minimale energiekosten.

Condenswaterpomp

De cassetteunit van Samsung is voorzien van een condenswaterpomp, met een opvoerhoogte tot 750mm boven het plafond.

Samsung
  • Wind-Free™ koelen zonder tochtgevoel
  • Inclusief ingebouwde condensafvoerpomp
  • Optioneel te leveren met bewegingssensor (MCR-SMD)
  • Optioneel te leveren met SPi Ionizer
  • Prijs inclusief paneel
  • Keuze uit infrarood afstandsbediening of luxe bedradebediening met weektimer