Cool air wijzigt koers

De installatiebranche is de afgelopen jaren in rap tempo veranderd. Installaties moeten en kunnen energiezuiniger om onze wereld in een betere staat dan de huidige door te geven aan de volgende generatie.

Ook wij gaan mee in deze duurzame ontwikkeling en blijven de nieuwste technieken binnen onze branche op de voet volgen. Cool Air is specialist op energiezuinige en duurzame klimaattechniek. Vanuit ons specialisme adviseren wij onze klanten bij het maken van de juiste keuzes, privé en zakelijk. Welke opties zijn er voor klimaattechniek in huis en binnen bedrijfspanden. Wij zien de markt verschuiven naar de lucht-lucht warmtepomp (airconditioning) en de lucht-water warmtepomp.

Logischerwijs specialiseren wij ons dan ook op deze nieuwe ontwikkelingen van duurzame en energiebesparende klimaatoplossingen. Onze vertegenwoordigers en onze monteurs voorzien u graag van de beste oplossing voor uw situatie.

Dit houdt dan ook in dat wij minder affiniteit behouden aan de koeltechnische kant van ons vak waar wij toch ook de afgelopen 20 jaar in werkzaam zijn geweest.

Cool Air is en blijft een serviceverlenend bedrijf en wil dit ook 100% kunnen garanderen. Wij moeten dan ook erkennen en aangeven wanneer wij dat niet meer volledig kunnen garanderen, zodat u als eindgebruiker altijd kunt rekenen op mensen met voldoende vak kennis in situaties waar dat nodig is.

Hierdoor hebben wij de keuze gemaakt om ons werk in de koeltechniek te gaan afstoten en ons volledig te gaan richten op de airconditioners en lucht-water warmtepompen.

Wij vragen aan u om vanaf heden een vervangend koeltechnisch bedrijf voor ons te gaan zoeken. Vanaf heden kunnen wij u niet meer van dienst zijn voor koeltechnische zaken.