Airconditioning in uw winkel

Airconditioning in uw winkel

Airco winkel verhoogt het plezier in shoppen

Shoppen is een bezigheid waarmee menigeen zich ontspanning en plezier gunt. Als eigenaar van een winkel is het jouw opdracht de ideale omstandigheden te creëren om het plezier te vergroten. Dat is best een uitdaging als buiten de zon hitte brengt en binnen de verf van de plinten smelt. Een airco in de winkel is onmisbaar op zulke dagen. Maar het is niet zo dat een airconditioner de rest van het jaar geen nut heeft. Integendeel! Ook voor andere jaargetijden is een airco plaatsen een goed idee.

Airco winkel voor klimaatbeheersing

In de winter de airco aan? Dat is voor veel mensen nog geen logische gedachte. Ten onrechte, want klimaatbeheersing behoort tegenwoordig tot het arsenaal aan mogelijkheden van een airco. Het bewaken en in balans houden van de luchtvochtigheid, de lucht zuiver houden en filteren, het zijn de toegevoegde waardes van een airco installatie. Meer dus dan alleen koelen en verwarmen. Dat is wel zo handig in de zomer, als iemand niet bezweet wil zijn als hij bijvoorbeeld kleding gaat passen of zich uitgebreid laat voorlichten over een product. In de winter is het juist prettig als een klant niet het kippenvel op de armen heeft staan en het liefst zo snel mogelijk een behaaglijker plekje zoekt. De winkel moet een plek zijn waar jouw klanten graag zijn.

Airco winkel of liever een luchtgordijn?

Een airco systeem is een goede optie om de winkel zo aangenaam mogelijk te maken, maar een luchtgordijn is zeker ook een verstandig alternatief. Met 30 jaar ervaring in het vak kan Cool Air voorzien in advies en tips voor perfecte winkelomstandigheden. Een airco is een aanwinst in functionaliteit maar ook design krijgt alle aandacht. Wie daar niet op zit te wachten kan kiezen voor een plafondmodel dat niet in het zicht zit. Neem contact op voor meer informatie.

Contactgegevens