Onderhoud & Service

Wij onderhouden graag uw airconditioning

Onderhoud & Service

Het goed onderhouden en regelmatig controleren van een airconditioning of warmtepompinstallatie zorgt ervoor dat de installatie langer meegaat, de lucht die het unit verspreid niet vervuild is met schimmels en bacteriën en deze niet onnodig veel energie verbruikt. Ook kunnen mogelijke problemen op tijd voorkomen voor deze storingen veroorzaken.

Als u airconditioning bij Cool Air koopt dan nemen wij u automatisch op in onze onderhoudsronde. Dit houdt in dat wij tijdens de garantieperiode van 5 jaar, 2 maal onderhoud bij u aan de installatie uitvoeren. Daarna kunnen wij een serviceovereenkomst afspreken. Dit houdt in dat er jaarlijks of om het jaar een servicemonteur bij u langs komt om de installatie(s) schoon te maken en te controleren op de juiste werking van alle onderdelen. Ook wordt er gekeken naar de algehele staat van de installatie en geven wij uitleg hoe u om kan gaan met specifieke situaties. Hiermee wordt de kans op mankementen, zoals lekkages, verminderd. Als er zich tussentijds toch een probleem mocht voordoen met uw installatie, is een servicemonteur van Cool Air snel ter plaatse om het probleem te verhelpen.

Wanneer een installatie slecht onderhouden en vervuild is, komt dit vaak tot uiting bij warme of koude periodes, wanneer er dus optimaal vermogen gevraagd wordt van een machine. Een installatie werkt dan minder goed en zal uiteindelijk dienst weigeren. Ook kunt u bij een vervuilde binnen unit last krijgen van uw luchtwegen.

Service bij een onderhoudscontract

  • Snelle service
  • Korting op gebruikte materialen bij storing en onderhoud
  • Ook uw bestaande apparatuur bij ons in onderhoud
  • Volledig inzage in de geschiedenis van de installatie d.m.v. een logboek (digitaal), ook houden wij in ons systeem alle informatie beschikbaar en kunnen dit snel aan u doorsturen wanneer u deze nodig heeft.

Voordelen van een onderhoudscontract

  • De airco blijft schoon en fris ruiken
  • De airco verbruikt minder energie
  • Er is minder snel een reparatie nodig
  • Uw garantie van 5 jaar blijft gewaarborgd

Contactgegevens