Airconditioning

Airco in huis of op kantoor: het werkt overal

Een airco in huis of op het werk is altijd een verstandige oplossing. Het is algemeen bekend dat een airco kopen en laten installeren veel voordelen brengt. Op kantoor of in je winkel is het aangenaam als de klimaatomstandigheden perfect zijn. Van die voordelen wil je thuis ook genieten. Gooi niet meer simpelweg het raam open als je het koeler wilt hebben. Een airconditioner is allang niet meer dat logge ding dat zo vervelend in het oog springt aan de muur. Een kleine airco voor de slaapkamer is tegenwoordig gewoon voorradig. Cool Air is uw partner in luchtbehandeling en kan adviseren over airco in huis of waar je maar wenst.

Airco in huis of op werk is gezond

Airconditioning is het behandelen van de lucht waarin je de hele dag of grote delen van de dag beweegt. Het betekent ventileren, filteren, koelen, verwarmen, bevochtigen en ontvochtigen. Met een betere temperatuur en een goed zuurstofgehalte zit je gegarandeerd lekker in je vel. Onderzoek toont immers aan dat prestaties een positieve impuls krijgen in een aangenaam binnenklimaat. Niet meer zitten zweten en puffen in de zomer, geen rillingen op je rug in de winter.

Dit zijn de meest bekende effecten:

  • Filteren en zuiveren van lucht
  • Relatieve vochtigheid op peil houden
  • Lucht koeling
  • Lucht verwarming (met een warmtepomp)

Airco in huis of op werk is betaalbaar

De ontwikkelingen op het gebied van airconditioning staan niet stil. Een passend en vooral betaalbaar systeem is in een mum van tijd besteld. Een airco kopen en laten installeren kan overal en op elke locatie. Wil je een airco in huis of op het werk, bijvoorbeeld op kantoor of in de winkel? Neem dan contact op met Cool Air voor advies en installatie. Wij werken met alle gerenommeerde merken en hebben uitgebreide ervaring opgedaan op diverse locaties.