Airconditioning op kantoor

Airconditioning op kantoor

Airco installatie op kantoor is een aanrader

Het is een beeld dat vast niet vreemd voorkomt. Alle ramen open, geen zomers briesje waait naar binnen, werknemers puffen zich naar het einde van de dag, de productiviteit is belabberd. Dat kan beter, dat kan meer stimulerend. Een airco installatie op kantoor wordt met gejuich ontvangen, dat garanderen wij. Uit onderzoek is gebleken dat de productiviteit en energie van mensen toeneemt onder de juiste omstandigheden. Met een airconditioner zorg je dat iedereen met volle motivatie aan de slag gaat. In de zomer én in de winter.

Airco installatie ook in de winter

In de winter de airco aan? Dat is voor veel mensen nog geen logische gedachte. Ten onrechte, want klimaatbeheersing behoort tegenwoordig tot het arsenaal aan mogelijkheden van een airco. Het bewaken en in balans houden van de luchtvochtigheid, de lucht zuiver houden en filteren, het zijn de toegevoegde waardes van een airco installatie. Meer dus dan alleen koelen en verwarmen. Met 30 jaar ervaring in het vak kan Cool Air voorzien in advies en tips voor een perfecte werkomgeving. Een airco is een aanwinst in functionaliteit maar ook design krijgt alle aandacht. Wie daar niet op zit te wachten kan ook kiezen voor een plafondmodel dat niet in het zicht zit.

Airco installatie op maat

Alleen een airco installatie uitvoeren is te simpel gedacht. De medewerkers van Cool Air komen graag ter plaatse om het kantoor te bekijken, op te meten en van een maatwerk oplossing te voorzien. Het heeft geen nut een enorme airco te kopen en installeren als de werkruimte redelijk bescheiden is. Met een kleiner apparaat gaat het dan ook heel goed en dat bespaart energie en kosten en is goed voor het milieu. Tenslotte gaan de werknemers tevreden aan de slag in een omgeving die uitnodigt tot de allerbeste prestaties.

Contactgegevens