Luchtbehandeling

Luchtbehandeling voor klimaat in balans

Luchtbehandeling is een allesomvattende term voor het op peil houden van perfecte omstandigheden om in te leven en te presteren. Met een airco systeem is dat tegenwoordig allemaal met één apparaat te regelen. Cool Air is de specialist en jouw partner in luchtbehandeling. Met 30 jaar ervaring in het vak geven wij advies op maat over alle voorkomende en minder gebruikelijke situaties. Wij hebben tijdens onze werkzaamheden veel gezien en passen deze kennis toe voor jouw specifieke wensen.

Luchtbehandeling draait om balans

Luchtbehandeling omvat alles wat door een airconditioning systeem beheerst kan worden. Een constant klimaat in een bepaalde omgeving controleren door oog te hebben voor temperatuur, de relatieve luchtvochtigheid en luchtkwaliteit. Onderzoek toont aan dat mensen op de werkvloer beter presteren als deze voorwaarden goed bewaakt zijn. Een comfortabel klimaat is een temperatuur tussen de 20 graden (winter) en 25 graden (zomer) waarbij de relatieve vochtigheid rond de 50 procent schommelt.

Luchtbehandeling is gezond

Luchtbehandeling is het behandelen van de lucht waarin je de hele dag of grote delen van de dag beweegt. Het betekent ventileren, filteren, koelen, verwarmen, bevochtigen en ontvochtigen. Met een betere temperatuur en een goed zuurstofgehalte zit je gegarandeerd lekker in je vel. Niet meer zitten zweten en puffen in de zomer, geen rillingen op je rug in de winter. Dit zijn de meest bekende effecten:

  • Filteren en zuiveren van lucht
  • Relatieve vochtigheid op peil houden
  • Lucht koeling
  • Lucht verwarming (met een warmtepomp)

Cool Air heeft voldoende opties om een airco systeem naadloos te integreren in elke ruimte. Met opties zoals een wandmodel airco of een systeem dat in het plafond is te verwerken kan je alle kanten op. Geluidsarm en tochtvrij zijn andere eigenschappen waarvoor moderne systemen met vlag en wimpel slagen. Neem contact op met Cool Air voor een offerte of advies. Wij helpen je graag.

Contactgegevens