Hitachi Wandmodellen

Onze bijdrage aan een duurzame wereld: De nieuwe R32 Single-Splitsystemen.

Hitachi airconditioner

De nieuwe R32-serie beschermt het milieu

Ontdek de nieuwe R32-serie van Hitachi die speciaal voor de klimatisering van woningen en kleine bedrijven is ontwikkeld

Wij van Hitachi willen systemen aanbieden die vermogen en milieuvriendelijkheid met elkaar in evenwicht brengen. Daarom werken wij er sinds 2013 aan om onze R32-units zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. We hebben ons als doel gesteld om de R32-serie tot 2025 te completeren. Al sinds 2015 hebben onze Splitsystemen max. 3 kg koelmiddel.

Ons assortiment room-airconditioners omvat verschillende binnenunits van 2 tot 7 kW. Daarbij letten we steeds op een hoge energie-efficiëntie, een aantrekkelijk ontwerp en een stille werking.

Met Frosh Wash unieke technologie kan de warmtewisselaar van de unit door middel van condenswater zichzelf reinigen. De reiniging kan automatisch of handmatig worden ingeschakeld.

Alle room-airconditioners zijn geschikt voor gebruik met de Hi-Kumo-app. Na de installatie werkt uw smartphone als afstandsbediening. In- of uitschakelen, temperatuur instellen of programmeren: met de Hi-Kumo-app kunt u uw units eenvoudig bedienen.

De ECO-sensor neemt de bewegingen in een ruimte waar en past de werking daarop aan. Zo bespaart u onnodige kosten.

Hitachi Wandmodellen
Hitachi

Single-split Wandmodellen

Hitachi

Bekijk de gehele brochure voor meer informatie

Shirokuma

Een Hitachi Shirokuma Wandmodel vermijdt onnodig energieverbruik. De ECO-sensor neemt bewegingen in een ruimte waar en past de werking daarop aan. Bij de Shirokuma-serie kunt u de richting van de luchtstroom met de functie 4-zijdig zwenken geheel naar uw wens instellen. De lucht kan zo direct, indirect, verticaal of horizontaal worden uitgeblazen.

  • ECO-bewegingssensor
  • Roestvrijstaal nanovoorfilter
  • Minimaal energieverbruik
  • Verhoogd comfort
Performance

Performance

Een Hitachi Performance Wandmodel zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling door de verticale en horizontale beweging van de luchtkleppen. Dit garandeert een comfortabel luchtklimaat. De ECO-bewegingssensor detecteert bewegingen en reduceert het energieverbruik. Afhankelijk van het model heeft de unit een zeer laag geluidsdrukniveau van 19dB(A).

  • Compacte bouwmaat (280 x 780 x 230mm)
  • Frost-Wash Cleaning Mode
  • Kaartlezer- Raamcontact
  • Somfy Tahoma of Wifi Hi-Kumo koppeling (optioneel)