Samsung 360 Cassette model

Style. It’s in the air.

Samsung 360 Cassette model

De Samsung 360 Cassette is ‘s werelds eerste échte ronde cassette airconditioner! Dit stijlvolle model combineert moeiteloos techniek met functie en design. Daardoor past deze airconditioning harmonieus in ieder interieur en voornamelijk in ruimten met een moderne, industriële, look.

De unieke vorm van de samsung 360 cassette zorgt voor verkoeling of verwarming in iedere hoek van een ruimte. Dit gebeurt dankzij de all-way cassette zonder een vervelende tocht in je nek. Daarmee wordt het creëren van een comfortabel binnenklimaat een stuk eenvoudiger.

Samsung 360 Cassette

Samsung 360 Cassette model

Samsung

Bekijk de gehele brochure voor meer informatie

Meer informatie over de Samsung 360 Cassette

Hoog rendement

Het rendement van de 360 Cassette is hoog. In uitvoeringen tot en met 12 kW is de SCOP hoger dan 4. Deze komen dan ook in aanmerking voor de Energie- Investerings-Aftrek-regeling. Subsidie wordt verleend over de volledig prijs inclusief montage. De 360 Cassette kan zowel in nieuwbouw als bestaande bouw toegepast worden. Waar in conventionele systemen de linialen in horizontale positie zo’n 25% minder lucht doorlaten, kent de 360 Cassette dit capaciteitsverlies niet. En hierdoor is er ook geen nadelige invloed van linialen op het rendement van de gehele installatie.

Stijlvol en intuïtief

Met zijn verfijnde, cirkelvormige, geavanceerde ontwerp zorgt de 360 Cassette voor een gelijkmatige koeling in de hele ruimte zonder afbreuk te doen aan de omgeving. Het geïntegreerde ronde LED-display zorgt voor een duidelijk zichtbare luchtstroom die kan worden ingesteld met intuïtieve bedieningselementen. Niet alleen de buitenkant, maar ook het binnendeel is rond en weggewerkt in de behuizing.  De cassette kan zowel geheel vrij als ingebouwd geïnstalleerd worden.

Voor een echt uniek design is het nu ook mogelijk het kunststof voorpaneel van deze unit te laten bedrukken met ieder gewenst design. Zo is de airconditioner ineens een belangrijk onderdeel van het interieurdesign.

Tochtvrije koeling

Vanwege het bladloze ontwerp wordt bladstof dat normaal de binnenluchtkwaliteit zou beïnvloeden, geëlimineerd en blijft de snelheid van de afgevoerde lucht onaangetast zonder verlies van luchtstroom. De ronde vorm van de Samsung 360 Cassette zorgt voor een all-way cassette waarbij tocht voorkomen wordt. Door gebruik te maken van een 3-tal kleine stuurventilatoren kan de luchtstroom optimaal gestuurd worden. De luchtstroom kan vrijwel horizontaal gericht worden, zodat de lucht gelijkmatig verspreid wordt. Indien gewenst kan ook in 3 segmenten van 120⁰ de lucht apart gestuurd worden voor comfort op maat.

Samsung
  • Inclusief ingebouwde condensafvoerpomp
  • Inclusief antibacterieel filter, SPi Ionizer optioneel
  • Wifi-kit optioneel
  • Keuze uit wit (RAL9010) of zwart (RAL 9011) paneel
  • Keuze uit rond of vierkant paneel
  • Keuze uit infrarood afstandsbediening, bedrade touch screen wandbediening of luxe bedrade bediening met weektimer
  • Informeer naar de mogelijkheden van het drukken van een print op het paneel